Jee, elämäni ensimmäinen äitienpäivä :o) on kyllä hieno tunne ollu het aamulla ku mieheni mut herätti. Tosin se ei kyllä ollu aamulla kahvia-sänkyyn- herätys :oD vaan pikemminki nenän niisto herätys. Sain mä kortin ja äitienpäivä ruusun poitsulta ja mieheltä, kuulemma lahjan saan vkon päästä ku silloin on tilipvä. Tilipäivää odotelles ;o)

Olis jo huomine ni sais istuttaa ruusun pihalle ruukkuun. Tosin pitää ny ensin käydä se ruukku ostamassa, ja heinän siemeniä ja lannotetta ja ja ja.. Meidän nurtsi ei oo oikee hyvä, välillä on paljaita multalaikkuja, tai tupsu heinää siellä täällä, tai sit on hyvää nurtsia muutamas paikas. Talkkari oikee viksusti leikannu puskat, ei kyll taatusti saada mitää näkösuojaa kesäksikään ku nii juuresta oli ne katkaassu. Pitää sit ostaa lannotetta, jos se vaikka kiihdyttäis kasvamista, ja jos vaikka toi nurtsiki tulis paremmaks ku laittais heinän siemeniä(vai mitä ne ny onkaa?). Talkkaria vissii vähä v*tutti eile tulla ajamaa meidän nurtsi. Naama oli nii norsun v*tulla ettei ees tervehtiny. Mulkoili vaa meidä päälle, ku hikisis haalareis meni ottamaa päältä ajettavaa leikkuria peräkärrystä. Mitäs on moisee hommaan lupautunu, iha omaa syytä. Eipä se talvellakaa noita tehtäviään kunnolla tehny, peilijäällä oli parkkipaikka, lumetki ois saanu käydä auraamas pikkase useemmi. No menipäs ny talkkarin mollaamiseksi tämä teksti :o) Hups!

Poitsu takkuaa päikkäriensä kans ny ku on kipeenä. Yleensä nukkuu vähintää pari tuntia, ni ny nukku vaa tunnin. Sen jälk riekkas sängyssään, mut aattelin sit ett olkoot siellä, jos vaikka nukahtais vahingos uudelleen :o) Helpommi sanottu ku tehty :o/ huutoa piisasi, mutta nyt jatkaa taas uniaan \o/ ei oo sitte illasta nii kiukkuune ku nukkuu ne normi päikkärinsä. Eile oli nii tinttaalua illalla ku nukku vaa sen yhen tunnin. Jospa äiskän hermoparat säästyis vähä ees illalla ;oD

Nyt pitää vielä hetki nauttia hiljaisuudesta hyvän kirjan parissa, ennenkuin poitsu herää :o)