Kylläpäs on pitkä aika ku oon tätä kirjottanu :o/ ollu vissii nii kaikkee muuta :oD

Tässä ensin kuvaa Eemelistä <3

1177198.jpg

Tässä kuvaa ekasta sose maistiaisesta :o) metsämarja nimistä

1177193.jpg

Kaikki marjat ja hedelmät menee ilman mukinoita, mutta nyt ku ollaan syöty jo perunaa ni se ei oikee tunnu maistuvan. Ainakaa huudosta päätelle, mutta syö kyllä kaiken mitä ollaan annettu, ei toki aina huuda ku saa perunaa. Kumpa ei tulisi tämmöne herkkusuu mitä me vanhemmat, siihe ainaki ollaan opettamas.

Jouluki tuli ja meni. Me ku ostettii toi astianpesukone ni päätettii Tarmon kans ettei osteta toisillemme joululahjaa. Piti sitä kummiski jotai pientä, olihan sentäs joulu :o) Mä sain Tarmolta Danielle Steelin kirjan, se on mun lempikirjailija. Luin kirjan paris päiväs ku oli nii hyvä :o) Tarmolle ostin Nighwishin uusimman cd:n ja taisi hänkin lahjastaan tykätä. Eemeli sai meiltä fleece-huovan päikkäripeitoksi. Eemeli oliki ollu tooooosi kiltti poika, ku sai nii paljo lahjoja :o) Vielä pitää muistuttaa tietyille lahjan ostajille, ettei ostaisi Muumia :oD Nalle Puhia, Aku Ankkaa tai Mikki Hiirtä :o) Aion sisustaa pojan huoneen Disney henkiseksi. Mistää en vaa tahdo löytää mitää Aku tai Mikki aiheisia pehmotyynyjä, tms. Kaikki on joko Muumia tai Nalle Puhia :o(

Ostin Tarmolle Raiski-merkkisen tuulipuvun. Sillä ku on nii köppäsiä lenkkeily vaatteita. Mun oma saa vielä luvan kelvata :o)

1177189.jpg

1177191.jpg

Mitähä vielä...niin joo.. Me muutetaan tän kuun lopus Halkosaareen, meille luvattii ett tän kuun vipa vkloppu saadaan jo kuskata tavarat sinne, kuu vaihtuu keskellä viikkoa ni häjy sumplia muuttokuorman kans. Iskä lupas tulla kuskaamaan muuttokuormaa jollain isommalla autolla, missä olis peräs nostolava. Sillä saaki kätevästi kaikki painava vietyä :o) Meidän pitäis hakea kuortaneelta mun huoneesta kirjahylly, saa laittaa sen Eemelin huoneeseen leluhyllyks.

Vuosiki sitte vaihtui 2007 ---> 2008! Meillä oli tarkotus viettää se kuortaneella, mutta ei sitte viittitty mennä sinne. Jonku olis pitäny olla sisälle jos Sannan ja Janin koirat haukkuu raketeille ja Eemeli herää. Vietettii sit iha vaa kotona. Eemelin kans sytytettii sädetikku palamaan parvekkeella ennenku se meni nukkumaan. Eemeli oli täydes unes ku vuosi vaihtui, Tarmoki oli nukahtanu sänkyyn ku kattoi jotain leffaa :o) herätin sen sitte pari minuutti ennenku vuosi vaihtui ja toivotimme toisillemme hyvää uutta vuotta <3 <3

Hyvää alkanutta vuotta *2008*!